Не! Това не е Александра Богданска! Така реагират последователи на моделката,

...
Не! Това не е Александра Богданска! Така реагират последователи на моделката,
Коментари Харесай

Не! Това не беше Алекс Богданска в Кой да знае

Не! Това не е Александра Богданска!

Така реагират почитатели на моделката, която напълно се префасонира при пластичния хирург. Една от най-натуралните хубавици в родния шоубизнес към този момент не може да се похвали с естественото си лъчение. След като преди няколко години си оперира носа, Алекс е прибягнала до серия от естетични процедури, които тотално са изкривили самостоятелните й черти.

Тези дни Богданска участва в телевизионното предаване " Кой да знае “, където феновете едвам я разпознаха.  " Какво си си направила на лицето “, питаха почитатели.

Оказва се, че с изключение на ринопластиката, моделката има и други интервенции, с които неотдавна се е тунинговала, разкриват нейни сътрудници.

Бившата на Дани Петканов е оформила брадичката си с филъри. Но Алекс не стопира дотук. Тя е моделирала и скулите си, с цел да наподобяват по-изразени. Уголемила е и устните си с хиалурон.

Така след три пластики при хирурга Богданска към този момент няма нищо общо с визията си отпреди няколко години, когато беше една от най-харесваните моделки, пише Intrigi.bg и Марица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР